Rüyada yılanı zehirlemek

Rüyada yılanı zehirlemek çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kısmetlerinin bol olacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanı zehirlemek gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada yılan zehirlemek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, onu borçtan kurtaracağına delalettir.

Rüyada yılanı zehirlemek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet eder.

Rüyada kendini zehirlemek aksi takdirde çok üzüleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini zehirlemek malının artacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada kedi zehirlemek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalettir.

Rüyada böcek zehirlemek rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına inanılır.

Rüyada köpek zehirlemek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamam böceği zehirlemek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments