Rüyada birini zehirlediğini görmek

Rüyada birini zehirlediğini görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işarettir.

Rüyada birini zehirlediğini gördüyseniz:

  • Alım satımla ilgili konularda şanslısınız.

Rüyada hayvan zehirlemek yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine delalet eder.

Rüyada fare zehirlemek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu zehirlemek belaya ve derde düşeceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret eder.

Rüyada karınca zehirlemek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada fareleri zehirlemek yanlış yatırımlar yapacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada yılan zehirlemek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı zehirlemek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada köpek zehirlemek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments