Rüyada fareleri zehirlemek

Rüyada fareleri zehirlemek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kazancınızın artacağına işarettir.

Rüyada fareleri zehirlemek gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Rüyada fare zehirlemek rakiplerini gerisinde bırakacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareleri zehirlemek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulur.

Rüyada fareyi zehirlemek iyileşeceğine, ferahlayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare zehirlediğini görmek kötü halinden eser kalmayacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada karınca zehirlemek kafasının karışacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşini zehirlemek yaşamına farklı bir yön vereceğine, dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine inanılır.

Rüyada adam zehirlemek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayvan zehirlemek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments