Rüyada asansöre binmek ve inmek

Rüyada asansöre binmek ve inmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada asansöre binmek ve inmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Rüyada asansöre binmek ve inmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağıya inmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına işarettir.

Rüyada asansörle aşağı inmek hayallerine kavuşacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansörle çıkmak inmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle yerin altına inmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, özel muamele göreceğine tabir olunur.

Rüyada asansörle çıkmak ve inmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada asansörle hızlı inmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments