Rüyada asansörle hızlı inmek

Rüyada asansörle hızlı inmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada asansörle hızlı inmek gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Rüyada asansörden hızlıca inmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada asansörle hızlı inmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok hızlı asansöre binmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, malının ve aşının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada hızlı asansör görmek işinde terfi alacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı merdiven inmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada hızlı hızlı merdiven inmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada merdivenden hızlı inmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine işarettir.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments