Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kırgınlıkların biteceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, yükünün azalacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine alamet eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyi gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıran veya stresi azaltan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına tabir olunur.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işaret eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments