Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, borcunu ödeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine yorulur.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments