Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak anne baba duası alınacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın birisiyle konuşmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada konuşmadığın arkadaşınla konuşmak zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine inanılır.

Rüyada konuşmak isteyipte konuşamamak barış ve sevgi içinde olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada konuşmadığı biriyle konuşmak yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmak isteyip konuşamamak maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments