Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı fikir ya da planlarınız destek görmeyebilir.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek mutlu bir insan olunacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, küslerin ve kırgınların barışacağına yorulur.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak güzel günler yaşanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada konuşmadığın kişiyi görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine işaret eder.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments