Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada sevdiği kişiyle konuştuğunu görmek allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşamamak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuştuğunu görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle konuşmamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle konuştuğunu görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada iki kişinin konuştuğunu görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ticaretinin gelişeceğine inanılır.

Rüyada konuşmadığın kişiyle konuşmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın kişileri görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments