Rüyada konuşan keçi görmek

Rüyada konuşan keçi görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada konuşan keçi gördüyseniz:

  • Marşa basmadığınız sürece arabayı hareket ettiremezsiniz.

Rüyada keçinin konuştuğunu görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, gönül kapılarının açılacağına delalettir.

Rüyada konuşan keçi görmek daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Rüyada keçi yada koyun görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü keçi kafası görmek büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi başı görmek canının kıymetini bileceğine, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada keçi emzirmek yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada keçi kelle görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada yüzülmüş keçi görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, gözünün yaşını sileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments