Rüyada yüzülmüş keçi görmek

Rüyada yüzülmüş keçi görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına işaret eder.

Rüyada yüzülmüş keçi gördüyseniz:

  • Belli imalar ya ad işaret dili yoluyla istediklerinizi elde etmeniz veya işlerin istediğiniz şekilde gelişmesini sağlamanız kolay olmayabilir.

Rüyada derisi yüzülmüş keçi görmek yaşadığı muhitin yenileneceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulur.

Rüyada yüzülmüş keçi görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına delalet eder.

Rüyada doğum yapan keçi görmek bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada denizde keçi görmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi beslediğini görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü keçi görmek tatsızlık olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada keçinin kesildiğini görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, parasının her zaman bereketli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi sütü almak başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments