Rüyada keçi kelle görmek

Rüyada keçi kelle görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, huzurlu günler geçirileceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, can sıkıcı haberler almaya, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada keçi kelle gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmelisiniz.

Rüyada keçi kelle görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi kellesi temizlemek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada keçi kellesi görmek sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sığır kellesi görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, hataların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada koyun kelle pişirmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada dana kellesi yüzmek aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına inanılır.

Rüyada çiğ hayvan kellesi görmek etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada kuzu kelle görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments