Rüyada keçi başı görmek

Rüyada keçi başı görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, hayırlı kararlar verileceğine, hep yerinde sayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi başı gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen, duyduklarınıza tepkiniz ölçülü olsun.

Rüyada keçi başı görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru keçi görmek karısının çok mutlu olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına yorulur.

Rüyada keçi yavruları görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, makamından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi kanı görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada keçi eti pişirmek hayatının da zorlaşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi hediye almak kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada büyük keçi görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dağ keçisi yakalamak suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, daha fazla başarı kazanılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments