Rüyada keçi emzirmek

Rüyada keçi emzirmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada keçi emzirmek gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Rüyada keçi emzirmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerin düzgün gideceğine işarettir.

Rüyada keçi sürüsü görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada keçi memesi görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada keçiye su vermek maddi olarak çok rahat olunacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sakallı keçi görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi otlattığını görmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Rüyada dağ keçi görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, eşyaların yenileneceğine delalet eder.

Rüyada keçinin derisini yüzmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments