Rüyada ölü keçi kafası görmek

Rüyada ölü keçi kafası görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Rüyada ölü keçi kafası gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alacağınız bir karar gelecekte maddi durumunuzu etkileyebilir.

Rüyada ölü keçi kafası görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu keçi kafası görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi kafası görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ölü keçi görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada ölü kafası görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kafası kesmek üzüleceğine, yıkılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulur.

Rüyada ölü hayvan kafası görmek varolan borçların ödeneceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ölü bebek kafası görmek bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments