Rüyada parlak kolye takmak

Rüyada parlak kolye takmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada parlak kolye takmak gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Rüyada parlak kolye takmak borçların kısa süre içinde ödeneceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak yüzük takmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada parlak taşlı küpe takmak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada parlak kol saati takmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada kelebek kolye takmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hac kolyesi takmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi kolye takmak dua alacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor kolye takmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments