Rüyada boncuklu kolye takmak

Rüyada boncuklu kolye takmak çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada boncuklu kolye takmak gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Rüyada boncuktan kolye takmak neşesine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada boncuk kolye takmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada boncuklu kolye takmak nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Rüyada boncuk kolye almak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk kolyeler görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu kolye almak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu kolye görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil boncuklu kolye görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments