Rüyada uzun kolye takmak

Rüyada uzun kolye takmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kırgınlıkların biteceğine, zorlukların biteceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kolye takmak gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Rüyada uzun kolye takmak bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına delalet eder.

Rüyada pahalı kolye takmak kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolye takmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük altın kolye takmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz altın kolye takmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hac kolyesi takmak sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments