Rüyada pahalı kolye takmak

Rüyada pahalı kolye takmak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, parasının azalacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, evlatlarının hayırlı olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada pahalı kolye takmak gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanın yararını görebilirsiniz.

Rüyada pahalı kolye takmak maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pahalı kolye görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada pahalı saat takmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pahalı gelinlik görmek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada pahalı görmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalet eder.

Rüyada pahalı balık görmek rahatının yerinde olacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada pahalı çanta görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine alamet eder.

Rüyada pahalı elbise almak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments