Rüyada kolu kırık birini görmek

Rüyada kolu kırık birini görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, evlatlarından hayır bulacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, sevinç ve mutluluğa, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kolu kırık birini gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada kolunu kırık görmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalettir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada kolu kırık görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret eder.

Rüyada kolu kırık insan görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, ruhen rahatlığa erileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments