Rüyada kırık kol görmek

Rüyada kırık kol görmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, özgüveninin yerine geleceğine, üzüntü yaşamaya, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kırık kol gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Rüyada kırık kol görmek işlerin günden güne açılacağına, koyu muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık kol saati görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık kol saat görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına delalettir.

Rüyada kolunu kırık görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada camı kırık kol saati görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu kırık bebek görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments