Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek onu alkışlayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık gördüyseniz:

  • Sizin için bağlayıcı olan konulardan isteyerek, istemeyerek veya zorlayıcı nedenlerden ötürü kurtulabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kolunu kırık görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kolunun kırık olduğunu görmek kırgınların barışacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kolu kırık görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret eder.

Rüyada kırık kol saat görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Rüyada kırık kol saati görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments