Rüyada birinin kolunu kırık görmek

Rüyada birinin kolunu kırık görmek hastalıkların sona ereceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, üzüntü yaşamaya, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kolunu kırık gördüyseniz:

  • Belli bir fikrin arkasında durmanız veya fikrinizi kuvvetlendirmeniz gerekebilir.

Rüyada kol kırık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulur.

Rüyada kolu kırık bebek görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kolu kırık birini görmek büyük başarılar kazanılacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolu kırık insan görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, zorlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının kolunu kırık görmek iş hayatında terfi alınacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kolunu kırık görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu kırık görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kolu kırık görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments