Rüyada koltuk altı traş olmak

Rüyada koltuk altı traş olmak kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı traş olmak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada koltuk alti killari görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kıl görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments