Rüyada koltuk altı kıl görmek

Rüyada koltuk altı kıl görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, düşmanlarına da dost olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı kıl gördüyseniz:

  • Seyahatler ya da ziyaretler keyifli anlar yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek sorunların tamamen biteceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllı görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, ticarette öne geçeceğine inanılır.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak sevineceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments