Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, işe ve aşa kavuşacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi ilerlemeyen işler veya geçici performans kaybı sizi yavaşlatmamalı, daha detaylı düşünüp, pratiği olan planlar yapmalısınız.

Rüyada koltuk altı kıllarını görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılını görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kılı görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılını almak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments