Rüyada koltuk altı kılı temizlemek

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek zararların yakında telafi edileceğine, kendisini eve kapatacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Rüyada koltuk altı kılını temizlemek bedeninin şifa bulacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, onları okula göndereceğine yorulur.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, hem ün sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı temizlemek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek rızkının genişleyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments