Rüyada koltuk alti killari görmek

Rüyada koltuk alti killari görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına işarettir.

Rüyada koltuk alti killari gördüyseniz:

  • Bazı emeklerinizin boşa gittiğini ya da tam olarak kaybettiğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada koltuk alti killari görmek iyiliğe kavuşacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine delalettir.

Rüyada kil çamuru görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına işaret etmektedir.

Rüyada kil sürmek borcunun çok olacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işarettir.

Rüyada burnundan kil almak rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada burnundan kil kesmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kil toprak görmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bacak killari görmek iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, işlerin günden güne daha da artacağına yorulur.

Rüyada kil toprağı görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments