Rüyada koltuk altı kılını kesmek

Rüyada koltuk altı kılını kesmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, maddi olarak zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi canlandırmak için gayret gösterebilirsiniz.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek isyan edeceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altındaki kılları kesmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını koparmak mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kıl görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek bankadaki hesabının büyüyeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarının yolmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments