Rüyada koltuk altı kıllarını almak

Rüyada koltuk altı kıllarını almak sorunların tamamen biteceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine işarettir.

Rüyada koltuk altı kılını almak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılı yolmak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kılı almak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments