Rüyada kolda saat görmek

Rüyada kolda saat görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, üzüntülerinin son bulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kolda saat gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada kırık kol saati görmek eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, heveslerin söneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol saati satmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine inanılır.

Rüyada altın rengi kol saati görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, ters giden durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda saat görmek hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kol saati kırmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kolunda saat görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırık kol saat görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kol saati takmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments