Rüyada birinin kolunda saat görmek

Rüyada birinin kolunda saat görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, hayatının kolaylaşacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kolunda saat gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Rüyada siyah kol saat görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada koluna saat takmak olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Rüyada bayan kol saati görmek kısmetin ve şansın açılacağına, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada çok kol saati görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işarettir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, başarısızlığa düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada renkli kol saatleri görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalettir.

Rüyada bir sürü kol saati görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments