Rüyada altın rengi kol saati görmek

Rüyada altın rengi kol saati görmek sıkıntıdan kurtulacağına, umutların biteceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi kol saati gördüyseniz:

  • Hayatlarında bir takım önemli gelişmeler yaşanan yakınlarınız ya da arkadaşlarınız varsa, onlarla meşgul olabilirsiniz.

Rüyada altın renginde kol saati görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada altın rengi kol saati görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, sıkıntılarını atacağına rivayet eder.

Rüyada altın rengi saat takmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada altın rengi saat görmek rütbe alacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada altın kol saat takmak zararının büyük olacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın saat takmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada altın kol saat görmek terfi alamayacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada altın kol saati takmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments