Rüyada kol saati satmak

Rüyada kol saati satmak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, yepyeni biri haline geleceğine, makam edineceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kol saati satmak gördüyseniz:

  • Fazla bonkör veya fazla iyi tavırlarınız karşı taraf tarafından suistimal edilebilir.

Rüyada kol saati satmak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saatini satmak kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saat satmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına işaret eder.

Rüyada kol saat bulmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına inanılır.

Rüyada birine kol saati hediye ettiğini görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, işlerinin gerileyeceğine inanılır.

Rüyada altın kol saati hediye almak evlenme yolunda adım atacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati taktığını görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın rengi kol saati görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments