Rüyada kol saati kırmak

Rüyada kol saati kırmak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sorunların ortadan kalkacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına yorulur.

Rüyada kol saati kırmak gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Rüyada kol saati kırmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada saat kırmak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada saatini kırmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar saati kırmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, büyük borçlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada saat kırmak görmek işlerin yavaşlayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada kapı kolu kırmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu kırmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments