Rüyada kol saatine bakmak

Rüyada kol saatine bakmak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet eder.

Rüyada kol saatine bakmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı kendinize ayırın.

Rüyada kol saatine bakmak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada saatte bakmak geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada saate bakmak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine inanılır.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati aldığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada parlak kol saati takmak onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada birine kol saati takmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine rivayet eder.

Rüyada altın renginde kol saati görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments