Rüyada altın kol saati taktığını görmek

Rüyada altın kol saati taktığını görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada altın kol saati taktığını gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına rivayet eder.

Rüyada kol saati taktığını görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada koluna saat taktığını görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın saat taktığını görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada koluna altın saat takmak geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AloneColonel

Rüyamda beyaz gömlek giymiştim ve koluma da altın (yada altın sarısı ama altınla ilgili bir şeydi) saat verdi birisi taktım ve bir kaç kişi geldi misafir olarak biri geçen sene ki öğretmenimdi ama boyu oldukça uzamıştı. Tabiri nedir acaba ?