Rüyada kol saati aldığını görmek

Rüyada kol saati aldığını görmek aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, başarı kaydedeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, kötü bir habere veya tehlikeye, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kol saati aldığını gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada kol saati aldığını görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yolunda devam edeceğine delalettir.

Rüyada kol saat aldığını görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine işarettir.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet eder.

Rüyada renkli kol saatleri görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalettir.

Rüyada kol saatini başkasına vermek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati vermek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada saat kol saati görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments