Rüyada altın renginde kol saati görmek

Rüyada altın renginde kol saati görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada altın renginde kol saati gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı seyahatler ilginç sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada altın rengi kol saati görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, adının her yerde geçeceğine delalettir.

Rüyada altın renginde kol saati görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada altın rengi saat görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine yorulur.

Rüyada altın rengi saat takmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kol saat takmak yeni bir alışkanlık edinileceğine, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kol saati hediye almak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada kolunda altın saat görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rabia

Rüyamda yüzünü görmediğim ve tanımadığım bir erkeğin kolunda altın rengi kol saati gördüm

Buse

Öncelikle merhaba. Rüyamda arap birinin üstünde arapça yazılar olduğu altın rengi bir kol saati olduğunu görüyorum. Saat yatağın üstünde duruyor. Ve üstündeki yazıların arapça olmasıyla ilgili konuşuyoruz. Saat altın renginde ama gerçek altın olamdığı belli. Naylon bir poşedin içindeydi.