Rüyada kol saat aldığını görmek

Rüyada kol saat aldığını görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol saat aldığını gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Rüyada kol saati aldığını görmek kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol saat aldığını görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, her koşulda allah yolundan yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla kol saati görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, iyi habere alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati görmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camı kırık kol saati görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kol saatini düşürmek üzüleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına inanılır.

Rüyada kol saati görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments