Rüyada birden fazla kol saati görmek

Rüyada birden fazla kol saati görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada birden fazla kol saati gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bir amacın ardından yapmak istediğiniz hamleyi yapmanız zor olabilir veya ortam gerilebilir.

Rüyada birden fazla kol saati görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birden fazla saat görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kişiyle evlenmek küslerin ve dargınların barışacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına inanılır.

Rüyada birden fazla kaplumbağa görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Rüyada birden fazla sanatçı görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla aslan görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kalbindeki allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada birden fazla güneş görmek rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, şerefe ve izzete yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla erkek görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments