Rüyada kol saatini düşürmek

Rüyada kol saatini düşürmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işlerin çığırından çıkacağına, çok büyük ses getireceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada kol saatini düşürmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun size sıkıntı yaratacağını düşünen kişileri, sizin için hiçbir sıkıntı olmadığını beyan ederek şaşırtabilirsiniz.

Rüyada kol saatini suya düşürmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kol saatini düşürmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati bulmak rekabet edebilme gücünün artacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hediye kol saati görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada altın kol saat görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, aksiliklerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kol saati görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments