Rüyada cennet kokusunu hissetmek

Rüyada cennet kokusunu hissetmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, gelirinin garanti olacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız için çok iyi olacak.

Rüyada cennet kokusunu hissetmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada cennet kokusu almak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada cennet kokusunu duymak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına yorulur.

Rüyada cennet kokusu koklamak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine yorulur.

Rüyada cennetin kokusunu almak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, kaybettiği şeyi bulmasına delalet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu almak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cennet kokusu duymak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ter kokusu hissetmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments