Rüyada kocayı sarhoş görmek

Rüyada kocayı sarhoş görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, maddi güç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kocayı sarhoş gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun kadınları yanlış anlamaya, onları yanlış değerlendirmeye çoğu zaman da haksızlık etmeye eğilimlisiniz.

Rüyada kocayı sarhoş görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulur.

Rüyada kocanı sarhoş görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, gelirinin eksileceğine delalet eder.

Rüyada kocasını sarhoş görmek doyasıya sefasını süreceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş koca görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kendi geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments