Rüyada içki içmek sarhoş olmak

Rüyada içki içmek sarhoş olmak bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, şansın açılacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak kendisini keşfedeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına yorulur.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine inanılır.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments