Rüyada kocanı sarhoş görmek

Rüyada kocanı sarhoş görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına alamet etmektedir.

Rüyada kocanı sarhoş gördüyseniz:

  • İyi bir anlaşma istediğiniz sonuçları ortaya çıkartmayabilir veya siz, genel anlamda bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş koca görmek rahata ve huzura kavuşacağına, zafer elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanı sarhoş görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocayı sarhoş görmek büyük bir sorun oluşacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sarhoştan korkmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş kimse görmek tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments