Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, şansın önünün kesileceğine yorulur.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • İş alanında iyi ilişkiler kurabilirsiniz.

Rüyada kocayı sarhoş görmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sarhoş koca görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanı sarhoş görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek stres atılacak aktiviteler yapılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bira içip sarhoş olmamak girilen yolda zarar edileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments