Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, düzeninin bozulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kocanın eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Evdeki sorunlar şimdilik askıya alınabilir, düşünmek için zamana ihtiyacınız var.

Rüyada eski sevgili ve kocasını görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, pek çok olumlu gelişmelere yorulur.

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını eski sevgilisiyle görmek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada eski kocaya yalvarmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski kocanın ağladığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski kocayı öpmek geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments