Rüyada kocasını eski sevgilisiyle görmek

Rüyada kocasını eski sevgilisiyle görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, elinin darlık içinde kalacağına, kazançlı işlere girileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, torunlarına dahi yeteceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Çok karmaşık bir durumun içine girmezseniz bundan faydalanacak kişi siz olabilirsiniz.

Rüyada kocasını eski sevgilisiyle görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocanızın eski sevgilisini görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili ve kocasını görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının eski sevgilisini görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada eski kocayı öpmek terfi edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada eski kocasıyla barışmak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine alamet eder.

Rüyada kocasının eski eşini görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments